De diensten van Radar

 

Advies – RadarAdvies, Seinpost, Stade

De adviezen van Radar ontstaan vanuit een integrale aanpak op fysiek, sociaal en economisch gebied. De sociale sector zal altijd in beweging blijven. Wij helpen u om uw organisatie optimaal te laten presteren.
RadarAdvies bedenkt innovatieve oplossingen voor sociale vraagstukken, waarmee we helpen om de prestaties van overheden en non-profitorganisaties te verbeteren. Met ons maatwerk leveren we de juiste gereedschappen, geheel afgestemd op uw vraag, organisatie én klanten. Dat leidt tot vitale oplossingen die écht werken. Zodat u optimaal kunt presteren in de continu veranderende sociale sector. Wij adviseren, implementeren, onderzoeken en evalueren.
Met Seinpost Adviesbureau haalt u expertise en uitvoering in huis op het gebied van Economie & ruimte, Jeugd, Veiligheid & leefbaarheid. Onze oplossingen zijn dankzij die brede portefeuille veelzijdig en duurzaam.
Stade Advies levert in brede zin een bijdrage aan de kwaliteit van samenleven. Stade onderscheidt zich door grote veldkennis, realistische adviezen en betrokken adviseurs.

Training & opleiding – RadarVertige

RadarVertige biedt trainingen, begeleidingen, coaching en leermiddelontwikkeling aan publieke professionals en hun klanten. Wij vergroten vakbekwaamheid, incasseringsvermogen en veranderingsbereidheid. In ons opleidingsaanbod gebruiken wij een afwisselende combinatie van klassieke en innovatieve werk- en leervormen. De trainingen en opleidingen van RadarVertige zijn toonaangevend op het terrein van sociale zekerheid, handhaving, activering en weerbaarheid.

Detachering & Personeelsdiensten – RadarPersoneel

RadarPersoneel levert professionals voor de sector zorg & welzijn. Daarnaast bieden wij uiteenlopende personeelsdiensten, competentiemanagement, assessments en pedagogische ontwikkelingstrajecten.