Naar Nieuws

Radar en B&T slaan handen ineen

Nieuws - 12 mei 2021

RadarGroep is een samenwerking aangegaan met B&T. De twee partijen hebben samen een nieuwe bv opgericht, die zich richt op interim-management en (op termijn) werving & selectie voor eindverantwoordelijke functies binnen het sociaal domein: Radar Interim & Executive Search.

Krachtenbundeling

B&T heeft jarenlange ervaring op het terrein van interim-managent en werving & selectie in het onderwijs. Radar verzorgt via RadarPersoneel al detachering en werving & selectie voor de sector zorg en welzijn, met de focus op werven, selecteren, detacheren, uitzenden en opleiden. RadarAdvies heeft bovendien een zeer wijdvertakt netwerk opgebouwd bij regionale en landelijke overheden en andere organisaties binnen het sociaal domein. Radar en B&T bundelen nu hun krachten en expertises in de bv Radar Interim en Executive Search, voor eindverantwoordelijke functies in het sociaal domein.

Onderwijs

B&T is actief binnen het onderwijs, met oog voor kinderen en leraren en verstand van processen en organisaties. Zij maken het verschil voor mensen en organisaties, via organisatieadvies, interim-management, werving & selectie, hun academie en het communicatiecollectief.

De samenwerking tussen Radar en B&T krijgt de komende periode verder gestalte onder leiding van Erik Oeloff, directeur RadarGroep, en Willy Egberink, directeur B&T interim-management.