Naar Nieuws

Reisgids sociaal ondernemen bestellen

Nieuws - 12 september 2016

Het sociaal domein verandert voortdurend en nieuwe fenomenen dienen zich aan. Ter ere van het 25-jarig bestaan van Radar schreven wij een ‘reisgids voor de overheid’ over de wereld van het sociaal ondernemen. Op basis van onze 25 jaar ervaring in overheidsland, maar met de blik op de toekomst. Door de grote vraag naar het boek hebben wij deze nu ook in papieren versie beschikbaar.

Reis naar de wereld van het sociaal ondernemen

De reisgids biedt overheden een praktische inspiratiegids om beter in te kunnen spelen op het fenomeen sociaal ondernemen. De reisgids bekijkt het fenomeen van de kant van de ambtenaar, de ondernemer, en de burger. We kijken naar tal van facetten: drift en inspiratie, maar ook aandacht voor bedrijfsvoering en impact analyse. Radar neemt de lezer mee op reis naar het buitenland: Wat kan Nederland nog leren? De reisgids is gelardeerd met interviews uit het veld: van wethouder tot hoogleraar, van sociaal ondernemer tot oprichter van een schoonmaakbedrijf. Allen laten hun licht schijnen op de beweging die de overheid gaat maken.

Meer weten over de reisgids?

Benieuwd? Lees online onze reisgids De wereld van het sociaal ondernemen. Een papieren exemplaar kunt u bestellen door te mailen naar secretariaat@radaradvies.nl o.v.v. ‘Reisgids sociaal ondernemen’.